Kontaktni podatki

ZORAL d.o.o.

Idrijska Bela 15A
5280 Idrija
Slovenija
Zoran Albreht
gsm: +386 41 632 069
tel: +386 5 3741 030

Predstavitev

Vrtanje

Predstavitev

V podjetje Zoral d.o.o. se ukvarjamo z diamantnim rezanjem in vrtanjem betona od leta 1997. Za vrtanje uporabljamo diamantne vrtalne krone, ki ne povzročajo vibraciji. Vrtamo izvrtine od Ø32mm do Ø550mm. Pri vrtanju uporabljamo vodo za hlajenje ter izpiranje vrtalnih kron s tem se tudi izognemo prašenju. V stanovanjskih prostorih uporabljamo vodo zbiralni obroč ki ga namestimo na krono ter s pomočjo vodnega sesalca odsesavamo odpadno vodo. Tako preprečimo pršenje odpadne vode po prostoru. Za izdelavo vrtine potrebujemo eno fazni električni priključek ter priklop na vodovodno omrežje.

Bogate izkušnje imamo tudi z vrtanjem za statično ojačitev objektov. Pri vrtanju za statično ojačitev objektov uporabljamo vrtalne cevi z diamantno vrtalno krono Ø66mm in lahko vrtamo do dolžine 25m

Za izdelavo vrtin za statično ojačitev v večini primerov potrebujemo tri fazni električni priključek ter priklop na vodovodno omrežje.

Rezanje

Predstavitev

Rezanje armiranega betona in ostalih gradbenih materialov izvajamo z diamantnimi rezalnimi ploščami. Režemo lahko do globine 39 cm enostransko ali do globine 78 cm v kolikor je rezanje izvedljivo z obeh strani. Pri rezanju uporabljamo vodo za hlajenje in izpiranje diamantnih rezalnih plošč, s tem se tudi izognemo prašenju. Odpadno vodo lahko tudi odsesavamo z vodnim sesalcem v kolikor je to potrebno. Izvajamo tudi rezanja betonskih plošč v industriji do globine 25 cm. V odprtih prostorih izvajamo tudi rezanje asfalta in AB plošč do globine 17 cm, za kar pa ne potrebujemo elektrike.

Za rezanje AB plošč in AB sten v večini primerov potrebujemo tri fazni električni priključek in priklop na vodovodno omrežje

Slike dela - rezanje

Video dela - rezanje

Slike dela - vrtanje

Video dela - vrtanje